Сергей / 20.06.2022
Спасибо ))) за доставку все норм, дали профессиональную консультацию , помогли с выбором товара)
Администратор
Дякуємо))) Дуже приємно
Олексій / 16.06.2022
Заказував дзеркала .Дякую дуже цим працівникам.хорошо упакували швидко вислали.працюють злагоджено.навідмінно.Всим велике дякую.
Администратор
Дякуємо вам за відгук. Дуже приємно.))))
Олег / 15.06.2022
Хочу відмітити порядність , чесність та оперативність. Замовлення відправили бистро і в належній упаковці. Все як по нотах. Дякую.
Администратор
Дякуємо що оцінили нашу роботу,))) Надіємося на подальшу роботу з вами.
Олександр / 10.06.2022
Дякую за прємне спілкування, компетентну консультацію, оперативне отримання замовленого товару! Щасти вам!
Администратор
Дякуємо Вам за приємний відгук про нашу роботу. Дуже хочеться побільше таких приємних клієнтів))) Будемо раді і надалі допомагати у підборі товару та оперативно відправляти ваші замовлення)
Роман / 10.06.2022
Незадовільна робота магазину. Менеджер поводить себе не дуже коректно з клієнтами. Таке враження, що це не я йому буду платити, а він мені. При цьому, відмовився шукати товар без артикулу…
Игорь / 08.06.2022
Не первый раз заказываю. Всё хорошо. Быстрая отправка
Администратор
Дякую Вам за ваш вигук
Василий / 06.06.2022
По перше наглий і не чемний менеджер.требують передоплату за товар якого взагалі можливо і нема..понабирали болотних зечок панти ана мнє рєсуєт..та без вапросав.що це за розмова з клієнтами наче я вам щей винен щось за те що у вас зробив заказ.та молитись повинні щоб людям у вас нравилось робити закази.і не відмовлялися ..

Администратор
На цей відгук хочеть відповісти лише одне. На сайті указані умови оформлення замовлення. Предоплата або повна оплата. З вами зв'язався менеджер для уточнення чи ви згідні з умовами для оплати чи предоплати. Ваша відповідь була лише одна. А саме; магазинів багато і я оплачувати нічоного не буду. Вам було дана відповідь, що якщо вас не влаштовує то немає проблем ми просто відмінемо замовлення. Це ваше право. І вирішувати лише вам купувати чи ні. За багато років праці в інтернет- магазині це в перше менеджера було названо ( зечкою). Вам не соромно Василю так поводитися в першу чергу з менеджером жінкою яка вам нічого поганого не зробила, а ви її брудом облили. Напевно ваші батьки не займалися вашим вихованням. І після цього всього у вас ще вистачило нахабства зробити повторно замовлення в той самий день. І ви вважаєте що після такого відгуку та бруду на менеджера з вами і надалі буде працювати магазин?????.
Антон / 03.06.2022
Павло Куліш продавець, який дуже низько себе поводить з клієнтами, соромно за таку поведінку!
Не рекомендую проводити діалог з такими людьми, соромно!
Павел
Мени також за вас дуже соромно вы просыты щоб я перед тым як вы зробыте замовленя предоставляв фото видео вси милимытры в вайбер и потим вы будете думать замовлять или нет Та если у меня будут такие клиенты как вы я бы застрелился я так понимаю вас еще не отправлял далеко так идите и шукайте дугие магазины мне такие мозготрепы не нужны меня окружают хорошие люди и довольны своими заказами!!!
Андрей / 20.05.2022
Почему на сайте совсем другая цена
Администратор
Потому что курс валют меняется, у нас Европейски цины Слава Украини
Володимир / 14.05.2022
Хочу залишити відгук до магазину МОТОТРАФІК.
Якість товару на 4 з 5. Але "Китай є Китай". А от за швидку відправку товару ЛАЙК!
ОБСЛУГОВУВАННЯ І ЦІНИ мене порадували.
Администратор
Ддякую за ваш видгук нам дуже прыемно!!!!
Показано с 1 по 10 из 98 (всего 10 страниц)